torsdag 30 januari 2014

Äntligen rör det på sig på Kamrat igen!

För ett drygt år sedan lade websajten Exposure room oväntat och utan förvarning ner sin verksamhet. Det innebar att alla rörliga exempel på mina olika produktioner också försvann från webben och min hemsida.
Detta har jag nu äntligen rått bot på!
De senaste veckorna har jag uppdaterat mitt gamla Vimeo-konto med en massa nya och gamla klipp. Du hittar dem under fliken VIDEOKLIPP eller genom att klicka här.
Här finns exempel på de flesta olika grejer jag gjort sedan jag blev frilans för snart 15 år (!) sedan.

"Den perfekta gitarren" var ett av de allra första reportagen jag gjorde med min gamla Sony EX1-kamera som reporter/fotograf. Gitarrbyggaren i repet behåller ännu idag positionen som den skönaste liraren jag intervjuat.


Den perfekta Gitarren - reportage för SVT from Ola Christoffersson on Vimeo.

Du kan också kolla in hela dokumentären om Johan och Martin som jag och Carolina Jemsby gjorde under perioden de satt i Etiopiskt fängelse. Detta är den något omklippta versionen som gick i Uppdrag Granskning i somras och även innehåller material från killarnas hemkomst.


Johan och Martin from Ola Christoffersson on Vimeo.

Alternativt tittar du på reportaget om misstänk Sovjetisk dumpning av giftigt krigsmateriel i Östersjön som jag vann fotopriset "Gyllene snittet - årets fotograf" för 2011.


I största hemlighet - reportage SVT from Ola Christoffersson on Vimeo.

Om du klickar dig runt bland filmerna kan du också hitta fler reportage som jag gjort som reporter eller producent, olika testfilmer och till och med ett utlämnande klipp på mig som programledare i UR.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar